Mondhygienist-Hilversum, Karin de Bree

Karin de Bree

mondhygiëniste

Mijn naam is Karin de Bree. Ik ben een ervaren mondhygiëniste en oefen al 25 jaar met plezier mijn vak uit. Mijn vak blijft aantrekkelijk en uitdagend, omdat elke cliënt anders is. Een gebit schoon maken geeft voldoening en cliënten zijn blij met schone tanden en kiezen. Preventie is in mijn werk een belangrijk onderdeel. Ik weet dat een bezoekje aan de mondhygiëniste niet iets is waar iedereen naar uitkijkt, maar het hebben van schone tanden vindt iedereen wel fijn. Gebitsproblemen en andere ziekten vormen een rode draad in mijn leven. Afgelopen jaren ben ik de opleiding voor Diëtetiek gaan volgen. Hierin staat het voorkomen van ziekten door gezonde voeding centraal. Jong beginnen werkt het beste! Daarom vind ik het zo leuk om met deze jonge uitdagende groep te werken. Door mijn werk kunnen gebits- en gezondheidsproblemen op latere leeftijd worden voorkomen. Veel mensen zijn helaas niet op de hoogte dat kinderen onder de 18 jaar gratis gebruik kunnen maken van deze zorg.